Sierskor i böcker och i verkligheten

Många av oss tror på andar och händelser som överstiger det naturliga. Som tur är kan man både läsa om detta i många böcker och prata med riktiga sierskor om det.

 

Det är många som söker svar på frågor, både om livet men också om livet efter detta och om andevärlden. Som tur är finns det en och annan Sierska att kontakta för att reda ut frågeställningar. Dessutom finns det gott om böcker och program som behandlar ämnet ingående, för den som är riktigt intresserad.

 

I Folkbladet går det att läsa om hur en sierska från Hacksjö i Vilhelmina nu släppt en storsäljande bok om just sin mediala förmåga. I boken berättas det om hur det var för huvudpersonen att växa upp och leva med förmågan att se och känna av andar och andevärlden. Boken har blivit så populär att den seglade upp i pole position på Adlibris tio i topp vad gäller biografier. Kanske för att många vill läsa om ett annorlunda och spännande liv. Boken heter ”Hon som ser” och handlar både om uppväxtår och vardagslivet i nutid. Att prata med andar en del av dagen för att sedan vara förälder åt sitt barn senare under samma dag. Två världar som inte alltid har varit så lätt att kombinera.

 

Aktuell med bok om livet som medium

 

Även i SVT går det att läsa om ”Värmlands Saida” som hon även kallas. Med ny bok aktuell och program på TV kan man gott säga att intresset för det okända inte sinat det minsta under de tio år som gått sedan mediumprogram började sändas på TV4 plus.

 

Sierskan heter Anna-Lena Vikström och är utbildad både till diakon och psykoterapeut men försörjer sig främst som just medium och sierska. Läs mer här om henne och hennes bok om du är intresserad av livet som medium.

 

Jag fick inget fast jobb som diakon, men hela tiden sökte folk upp mig för att fråga om olika saker i sina liv eller för att be mig leta försvunna saker eller personer. Jag hade ju haft den här typen av förmåga ända sedan jag var liten – Verksamt