Bli ett medium

Har du en känsla för det övernaturliga och får förnimmelser om saker och ting som din omgivning kanske inte lägger märke till eller inte känner av? Då kan du har en fallenhet för del mediala och andliga – och det är något du kan utveckla så att du sedan kan kalla dig för ett äkta medium.

Sierskor, medium och häxor har funnits i alla år men det är bara ett fåtal som öppet går ut med att berätta om sina erfarenheter. En som dock öppet gått ut med att hon är sierska är Anna-Lena Vikström som också skrivit en bok om hur det är att växa upp som just medium och känna av och se andar på ett sätt som ingen annan gör. Men visst finns fler som hon, det är bara att alla kanske inte är lika öppna med sitt seende på samma sätt och andra kanske inte ens vet om att de har förmågor av detta slag utan bara lever med sina förnimmelser utan att ta för stor vikt vid dem. Är man dock medveten om att man känner saker ingen annan känner eller ser saker ingen annan ser så kan man faktiskt öva upp sina färdigheter – oavsett om det är att man har en fallenhet för häxkonster, tarotkort eller kanske ser andar.

Så tränar du för att bli ett medium

I en artikel hos Svenska Dagbladet vid namn ”Nyandlighet för nybörjare – du kan bli häxa på flera sätt” har man listat en rad sätt som man kan öva upp sina mediala färdigheter på. Bland annat tipsar man om olika Coven, eller häxgrupper som man säger på svenska, som man kan gå med i, de skriver om hur man kan lära sig läsa tarotkort och hur man på olika sätt kan använda sig av nyandliga metoder för att må bättre eller tyda sitt liv på ett nytt sätt. Bland annat tipsar man om hur man kan rena sitt hem med hjälp av olika tekniker, hur man kan använda kristaller på olika helande sätt och hur man gör för att ta fram sitt eget födelsehoroskop för att på så vis enklare få en förståelse för vem man är och varför man är som man är – alla kan vara spirituella kort sagt, bara man vet hur man gör!